Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Al-Fatihah buat Adik Dirang

Tuesday, March 13, 2012
Setelah berhari-hari dan pelbagai usaha dijalankan akhirnya nasib Adik Dirang telah diketahui ramai apabila mayatnya telah dijumpai di sebuah ladang kelapa sawit berhampiran rumahnya dalam keadaan terbakar dan rentung! MasyaAllah..syaitan manakah yang tak berhati perut melakukan perkara sebegini? Semoga Allah memberi pembalasan yang lebih berat terhadap pelaku ini...amin. Takziah kepada keluarga Adik Dirang...Al-Fatihah..

P.S: bagi mana-mana ibu bapa yang membaca post ini harap menjaga anak-anak dengan lebih ketat lagi sebab dunia ini dah semakin gila....**sebak....

JOHOR BAHARU: Ketua Polis Daerah Seri Alam Supt Roslan Zainuddin hari ini mengesahkan mayat rentung ditemui di Nusa Damai, dekat Seri Alam pada 8 Mac lalu sebagai kanak-kanak malang yang dilaporkan hilang sebelum ini iaitu Nurul Nadirah Abdullah, 5, atau lebih dikenali sebagai Dirang.

Beliau berkata, hasil ujian DNA yang dijalankan terhadap mayat berkenaan yang dikeluarkan oleh Jabatan Kimia pada Isnin mengesahkannya.

“Berdasarkan pemeriksaan dijalankan di tempat kejadian, kami menemui serpihan tulang dan berjaya mendapatkan sampel DNA yang kemudiannya dihantar ke makmal dan sepadan dengan DNA ibunya,” katanya kepada pemberita di sini, Isnin. -BERNAMA

Flying with a dream...

Flying with a dream...
lovely...