Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Kemusnahan Merata-rata!

Tuesday, January 13, 2009

Tiada apa yang dapat digambarkan apabila melihat berita dunia yang menunjukkan kerakusan askar yahudi laknat mengganyang penduduk Palestine. Perasan sedih dan takut menyelubungi diri. Pertama kerana melihatkan betapa murahnya nyawa orang Islam ditindas dan diperkotak-katikkan oleh satu bangsa yang hanya tahu 'seek and destroy' itu! Allahuakbar, Allahuakbar, Allahuakbar! Seluruh dunia ketika ini melaung-laungkan kemarahan dan kegusaran agar Israel Laknat menghentikan serangan. Kita di Malaysia tidak dapat membantu dari segi fizikal dan ketenteraan tapi kita masih boleh membantu dengan memboikot apa yang boleh bagi memberi sedikit kesan kepada bangsa setan ini! Boikkot jangan tak boikot! Amerika umpama anjing yang duduk menunggu arahan dari tuannya dan akan menyerang apabila tuannya diserang. Apakah yang akan terjadi? Semoga Allah swt akan memberi kemenangan kepada iman rakyat Palestine yang ketika ini masih bingung dan panik menyelamatkan diri....Allahuakbar!

2 comments to Kemusnahan Merata-rata!:

tadashi said...

cuba renungkan ini..

baca : 1 masa,pak menteri dan pak parlimen berdiskusi si persidangan dewan mengutuk kekejaman zionis.dan tersiar di kaca tV.
si penengok berita berkata "ah sudah la,cakap je boleh laa.." aku pasti ramai yang berkata demikian bukan??

ok,soalan nya :

andai kata kerajaan membuka tawaran "tentera sukarela ke Gaza" berapa ramai yang mahu pergi?sanggup kah yg bersuara itu pergi?
aku pasti mereka juga hanya layak bersuara sahaja...

Faizal said...

Ada betulnya komen saudara itu. Mungkin ramai hanya mampu bersuara dari jauh sahaja. Sesuatu yang boleh dibincangkan. Kita hanya mampu bersuara......

Flying with a dream...

Flying with a dream...
lovely...