Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Hmmm..penat

Tuesday, June 29, 2010
Dah dua minggu memulakan semester baru dan semuanya masih sama, kerja masih menimbun-menimbun. Biasa la, kalau tak ada kerja bukan cikgi la namanya. Masih bersemangat hasil dari cuti dua minggu di kampung dan berjaya menyiapkan kerja menanda kertas exam (hehe...terpaksa ambik extra-time jugak), dan memasukkan sendiri markah dalam SAP. Sorry la kepada rakan-rakan yang menunggu bahagian aku untuk menyiapkan mark sheet. Sabtu lepas hari anugerah kecemerlangan berlangsung dengan jayanya dan aku berjaya menjalankan tugas biasa aku (fotografi untuk majalah sekolah) dalam keadaan yang tak selesa kerana gastrik. Pegang kamera pun terketaq-ketaq. Hehehe...ada banyak gambar yang blur kali ni. Nak buek camno ,kan? hehehe..Mungkin photoshop dapat membantu kali ni. Harap-harap la. Paling best minggu lepas, aku berMTB kat Frim dengan Rosdi. Kali ni bukan aku sorang yang cramp (yeah, again) tapi dengan si Rosdi mengalami masalah yang sama. Hahaha....

Minggu lepas juga, Kak Hajar approach aku mintak aku replace drummer band sekolah yang katanya akan menghadiri satu seminar PMR. Mulanya aku bersetuju, tapi bila lagu yang disebut tak masuk jiwa (mungkin tak pandai main kot! hehe..) aku tarik diri sebab aku tengok budak tu pun dah bagus main dram. Sori la kak Hajar, saya akan praktis main dram yang diletakkan dalam bengkel tu (yeaa...).

Esok ada Kempen Keselamatan Jalan Raya, JPJ, JKJR dan Polis trafik akan datang buat pemeriksaan kat sekolah. Apa aku nak buat ni? Motor aku pun takdak roadtax. Kereta aku pulak cermin gelap gila! Aduhhh.....tumpang member la esok..hahaha!

P.S: harap-harap dapat siapkan kertas kerja mendaki Gunung Berembun esok!Berminat? angkat tangan...atau kaki (ikut suka koranglah...)

0 comments to Hmmm..penat:

Flying with a dream...

Flying with a dream...
lovely...