Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Musibah

Friday, April 24, 2009

Minggu ini aku masih di dalam keadaan terkejut kerana kekasihku sudah mula meragam dan mula demanding. Apa saja permintaan aku akan tidak dipedulikannya. Ini semua kerana si M yang mula masuk jarum meracuni fikiran kekasihku itu. Apakan daya, kejadian ini menyedarkan aku bahawa tiada apa yang dapat melawan kehendak Illahi. Walaupun aku cuba menjaganya dengan begitu rapi tetapi hubungan yang intim dengan kekasihku selama tiga tahun akan terlerai juga akhirnya. Aduh...keadaan ini membuatkan aku mendendami kelibat M. Semoga aku akan mendapat penawarnya bagi meredakan masalah ini. H....aku akan menyelamatkan mu dan hubungan kita ini.....


P.S: Celaka kau Malware (M) corrupt sudah laptop HP (H) aku....hehehe!

7 comments to Musibah:

Dani said...

bro selain (M) yg membawa musibah, jgn lupa gak kat (GP), (W) dan (C)..dah terlalu byk sgt sampai byk program2 dah corrupt he2...

p.s : GP - 3GP
W tu wonderland
C to koleksi cerita2 hahahahaha

nanti on the way nk ke penang, bleh la stop kat puncak bridge dan humbankan laptop tu kelaut he2

Faizal said...

Hua hua hua....musibat!!!! Hang pun banyak kan? hua hua hua

Dani said...

bro, laptop aku pn dh diserang Malware..celaka!!!!dah effect OS dah..tunggu masa nk reformat semula nie..huhuhu..

Faizal said...

Tu la...dah terkena tulah aku la tu! hua hua hua. reformat is the best way. cari windows black edition la. kalau nak aku kirim. hang bagi aku alamat hang....aku cuba hantaq secepat mungkin

Dani said...

wei minggu depan kalau ada masa free aku nak mai jalan2 umah hg..

Faizal said...

Dengan besar hatinya...mai la umah aku!!!! Hang sampai ja kol aku..aku pi ambik hang

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Flying with a dream...

Flying with a dream...
lovely...